Dag van de behandeling

Op de dag van de ingreep komt u naar de afgesproken kliniek. Wij raden u aan om kleding te dragen die prettig zit. U kunt iemand meenemen die u vergezelt. Indien de ingreep onder algehele narcose plaatsvindt, dan kunt u niet alleen naar huis en moet u in ieder geval door iemand begeleid worden.

De ingreep

We raden u aan toiletspullen en eventueel schoon ondergoed mee te nemen indien u zich na de ingreep wilt opfrissen. U neemt plaats in de wachtkamer, waar u opgehaald wordt door onze operatieassistent. U ziet uw behandelend arts in de voorbereidingsruimte. Afhankelijk van de ingreep krijgt u operatiekleding aan en wordt u plaatselijk verdoofd of onder narcose gebracht. Na de ingreep brengen we u terug naar de voorbereidingsruimte. Daar zorgt onze operatieassistent voor u. U mag naar huis als u zelfstandig heeft geplast, iets gegeten of gedronken heeft en u zich sterk genoeg voelt.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak is de kliniek telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00 uur tot 14:00 uur.

Orthopedie 0222 - 769 016

Social media

Facebook

 

Klik hier om uw reactie te geven over OPC Klinieken