Verzekerde zorg

Betalingsvoorwaarden verzekerde zorg

Medisch specialistische zorg

De onderzoeken en verrichtingen uitgevoerd bij OPC Kliniek worden aangemerkt als medisch specialistische zorg en vallen onder de basisverzekering en worden door de zorgverzekeraar vergoed. Om voor vergoeding in aanmerking te komen dient u echter wel door uw (huis)arts te zijn doorverwezen, en dient u de verwijsbrief mee te nemen bij uw eerste afspraak. Dit is een eis van de zorgverzekeraar.

De behandeling

Alle onderzoeken en verrichtingen worden uitgevoerd door een medisch specialist. 

De nota van uw zorgverzekeraar

Wanneer u een nota ontvangt van uw zorgverzekeraar, dan betreft dit de verrekening met uw eigen risico. Voor 2022 is het verpicht eigen risico minimaal € 385,- of het bedrag dat u zelf gekozen heeft als eigen risico. De rest van de kosten neemt de zorgverzekeraar voor zijn rekening. U kunt altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar om uitleg te vragen over de ontvangen nota. Wanneer er toch onduidelijkheid blijft bestaan, dan kunt u ons secretariaat hierover telefonisch bereiken of per mail via: info@opckliniek.nl

OPC Kliniek streeft naar een contract met iedere zorgverzekeraar. Desalnietemin behandelt OPC Kliniek ook patiënten die een zorgverzekeraar hebben waar we nog geen contract mee hebben afgesloten. Bij de OPC Kliniek betaalt u niets bij (alleen uw eigen risico). Een aantal zorgverzekeraars waarmee wij nog geen contract hebben vergoeden minder dan onze tarieven. Voor u als patiënt heeft dat geen consequenties. 

OPC Kliniek heeft met de hieronder genoemde zorgverzekeraars een contract voor 2022. Wij garanderen zodoende 100% vergoeding en geen financiële last voor de patiënt!

Zilveren Kruis.jpg                                   dws.jpg     Promovendum.jpg

             

 

Ditzo.jpg        De Amersfoortse.jpg        Caresq.jpg

 

Indien u in het buitenland bent verzekerd, dan dient u de behandeling zelf aan OPC Klinieken te betalen (contant). U dient eveneens zelf zorg te dragen voor de declaratie bij uw internationale zorgverzekering. Dan gelden de zogenaamde passantentarieven 2022.

 

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak is de kliniek telefonisch van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.30

Orthopedie 0850435414

 

Klik hier om uw reactie te geven over OPC Klinieken