Orthopedie

Orthopedie is de leer van het steun- en bewegingsapparaat. Orthopedie is een van de oudste onderdelen van de geneeskunde, waarvan al in geschriften van ver voor onze jaartelling melding wordt gemaakt. De orthopedisch chirurg behandelt al die aandoeningen die uitgaan van het steun- en bewegingsapparaat. Dat zijn dus de botten, gewrichten, spieren, pezen en banden. Op deze website treft u informatie aan over diverse orthopedische aandoeningen en hun behandeling.

Ervaring & specialisatie

Uitstekend geholpen worden door professionals zonder lange wachttijden? OPC Klinieken richt zich speciaal op mensen met gewrichtsproblemen aan enkel, knie en schouder. Iedere orthopeed heeft ruime ervaring op zijn vakgebied. U maakt bij OPC Klinieken direct afspraken over het vervolg van uw behandeling en de begeleiding naar herstel.

Behandeling & operatie

Bewegingsvrijheid beschouwen we vaak als vanzelfsprekend. Als er bij u sprake is van bijvoorbeeld slijtage van uw gewrichten of een (sport)blessure kan dit een grote beperking voor u vormen. Bij OPC Klinieken kunt u worden behandeld en indien nodig worden geopereerd aan bijvoorbeeld uw knie, arm of schouder. Medische ingrepen worden over het algemeen uitgevoerd in dagbehandeling. Door unieke samenwerkingen kan de medische behandeling snel worden uitgevoerd.

Vaak voorkomende orthopedische aandoeningen waar u bij OPC Klinieken aan geholpen kunt worden:

  • Pols- en handklachten
  • Knieklachten
  • Schouderklachten
  • Heupklachten
  • Voet- en enkelklachten
  • Rugklachten

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak is de kliniek telefonisch van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.30

Orthopedie 0850435414

 

Klik hier om uw reactie te geven over OPC Klinieken