Plastische (hand) Chirurgie

OPC Kliniek staat voor de allerbeste zorg op alle vlakken! Heeft u last van uw hand of pols? Wist u dat wij gespecialiseerd zijn in Handchirurgie en dan met name in de behandeling van de ziekte van Dupuytren, Carpaal Tunnel Syndroom, Triggerfinger en Arthrose?

Behandelplan

We beginnen de behandeling van handklachten met een zo min mogelijk ingrijpend traject. U krijgt dus een afgewogen behandelplan waarbij we een operatie zo lang mogelijk proberen uit te stellen. Zo bieden wij onder andere een minder ingrijpende behandeling, met goede resultaten, bij de ziekte van Dupuytren. Bij deze behandeling verdoven we de huid ter plaatse van de strengen. Hierna wordt met een naaldje de streng op meerdere plaatsen doorgeprikt. De vinger kan hierna weer geheel of gedeeltelijk gestrekt worden. Het is een minder ingrijpende behandeling dan een operatie en u kunt binnen 30 minuten na de behandeling de kliniek weer verlaten. Na een dag kunt u weer gewoon aan het werk!

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak is de kliniek telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00 uur tot 14:00 uur.

Orthopedie 0222 - 769 016

Social media

Facebook

 

Klik hier om uw reactie te geven over de OPC Kliniek