Over ons

OPC Kliniek heeft een unieke samenwerking met Kliniek Amstelveen. Hierdoor kunnen we patiënten deskundig, op maat en snel helpen.

Vertrouwd en deskundig

OPC Kliniek en Kliniek Amstelveen hanteren de menselijke maat in orthopedische, plastische, reconstructieve, handchirurgie en esthetische behandelingen. Onze specialisten -orthopedisch chirurg, plastisch chirurg en een cosmetisch arts- hebben alle tijd en aandacht voor u. We bespreken rustig uw klachten, wensen en mogelijkheden. U bepaalt de voortgang. Wilt u snel behandeld worden? Dat kan, wij kennen geen wachtlijsten.

Wilt u bedenktijd? Dat kan ook, bij OPC Kliniek staat u als patiënt centraal. Bij ons team bent u in vertrouwde handen.

Consulten en behandelingen

Alle consulten (ook de nacontroles) vinden plaats op Texel. Dit is een groot voordeel voor patiënten die op Texel wonen. Een eventuele behandeling of operatie vindt plaats in de kliniek in Amstelveen. De kliniek beschikt over gecertificeerde klasse 1 operatie kamers (OK). Hierdoor kunt u altijd snel en verantwoord worden behandeld. Patiënten die op het vaste land wonen kunnen voor een consult (ook de nacontroles) naar de kliniek in Amstelveen, Den Haag of Rotterdam.

Refaat.png
Dr. Refaat B. Karim
Orthopedisch chirurg

Drs. P. Klop
Orthopedisch chirurg


Drs. H. Döne
Orthopedisch chirurg

 

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak is de kliniek telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00 uur tot 14:00 uur.

Orthopedie 0222 - 769 016

Social media

Facebook

 

Klik hier om uw reactie te geven over de OPC Kliniek