Drs. Patrick Klop

Drs. Patrick Klop is een zeer gerenommeerd orthopedisch chirurg.Patrick Klop heeft zijn opleiding geneeskunde in het Erasmus MC te Rotterdam gevolgd en was sinds 1988 werkzaam als orthopedisch chirurg aan het Admiraal de Ruyter ziekenhuis te Vlissingen en Goes.

Met name de laatste jaren heeft orthopeed Klop zich toegelegd op klachten van knie, enkel/voet en pols. Hij heeft de orthopedische chirurgie altijd in zijn volle breedte uitgevoerd en heeft daarnaast diverse bestuurlijke functies binnen het ziekenhuis bekleed. Hij heeft een jarenlange ervaring in de orthopedie en brengt die graag in de praktijk.

Zijn kracht ligt in de aandacht voor de patiënt. Door goed te luisteren en een gedegen onderzoek, komt hij tot een diagnose en behandelplan die hij samen met de patiënt bespreekt.

Patrick Klop is een bevlogen arts die optimaal op de hoogte van zijn vakgebied wil blijven. Hij volgt regelmatig nascholingscursussen en bezoekt jaarlijks congressen in binnen- en buitenland. Hij staat bekend als een zeer deskundig en ervaren arts die de menselijke maat terugbrengt in de zorg.

Sinds 1 november 2016 houdt hij wekelijks spreekuur in het Medisch Centrum voor Staturele Aandoeningen te Rotterdam.

Specialisme: Orthopedische chirurgie

BIG registratienummer: 89022078201
AGB code: 3005361


Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak is de kliniek telefonisch van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.30

Orthopedie 0850435414

 

Klik hier om uw reactie te geven over OPC Klinieken