Dr. P. Schillemans

“Bewegen brengt zegen. Van jong tot oud & van top tot teen.”

Dr Pieter Schillemans houdt spreekuur op Texel. Texelaars met klachten aan de schouder, arm, hand/pols, heup, knie en voet zijn welkom bij Pieter. Tevens is hij werkzaam bij Echozorg in Hoorn, Purmerend en Amsterdam Noord. De consulten bij Echozorg vinden plaats onder zijn leiding. Deze sympathieke en empathische orthopeed zal u onderzoeken en zorgen dat u een passende behandeling krijgt.

Pieter Schillemans is een zeer ervaren en bedreven arts. Van 1983 tot 2013 was hij orthopedisch chirurg in het BovenIJ Ziekenhuis. Zijn jarenlange ervaring op het gebied van nieuwe knieën is ongeëvenaard.

Behalve orthopedisch chirurg is Pieter ook opgeleid tot sportarts. Hij was de clubarts van FC Twente tussen 1974 en 1978. Pieter heeft zijn opleiding tot orthopedisch chirurg gedaan in Nijmegen. Zijn motto: bewegen brengt zegen. Van jong tot oud & van top tot teen. Niet vreemd want Pieter was nationaal zwemkampioen en voormalig recordhouder op verschillende afstanden.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak is de kliniek telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00 uur tot 14:00 uur.

Orthopedie 0222 - 769 016

Social media

FacebookTwitter


Klik hier om uw reactie te geven over de OPC Kliniek